Vill du bli ledare? Tryck för att läsa mer!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ASARUMSGYMNASTERNA
- Tillsammans har vi roligt!
Välkommen hit!
Asarumsgymnasterna – Mörrums Gymmix
Vi startade1954 och är nu ett etablerat namn i Karlshamns kommun.
Med ett brett utbud av grupper finns här något för alla!

Familjelek, Bamsegympa, olika typer av dans och
härlig redskapsgymnastik är några av grupperna vi
erbjuder för både yngre och äldre barn/ungdomar.

För dig som vuxen erbjuder vi konditions- och
styrketräningar av olika slag, även dans eller
varför inte en mjukare träning?

Våra pass är belägna i Asarum och Mörrum och
betald terminsavgift ger dig som vuxen tillgång till
alla våra träningstillfällen!

Kom och träna med oss – tillsammans har vi roligt!


FÖLJ OSS GÄRNA PÅ SOCIALA MEDIER
   FACEBOOK       INSTAGRAM
Årets insamling
2024-01-14 10:00

Vinteruppehållet är över och imorgon börjar en ny vecka och en ny termin. Under uppehållet höll några av våra vuxenledare i Vintergympan, där de deltagande har betalat minst 20kr/pass som vi oavkortat skänker till årets val: Kvinnojouren i Karlshamn.
Kvinnojouren Karlshamn är en ideell organisation och är därför hela tiden beroende av gåvor för att kunna fortsätta att verka och stötta de som behöver skydd, stöd och gemenskap. Vill du swisha en gåva till Kvinnojouren är deras swishnummer : 123 037 84 06 Tack för ert deltagande! Och tack till våra fantastiska ledare som gör det möjligt! Nu drar vi igång terminen med flera roliga pass.


Välkomna till oss! Tillsammans har vi roligt! ♥

2023 års ungdomsledarstipendiater är utsedda
2023-11-28 18:00

 

Det är Lina Nygren från Asarumsgymnasterna/Mörrums gymmix och Tobias Mattsson från Högadals IS, som i år får dela på Karlshamns kommuns ungdomsledarstipendium på 25 000 kronor.

Delegationens motiveringar lyder:

 

Lina Nygren, Asarumsgymnasterna/Mörrums gymmix: ”Med sitt otroliga engagemang sprider Lina glädje, gemenskap och trygghet till barn och unga i Asarumsgymnasterna. Hon har ett stort föreningshjärta och där ingen uppgift är vare sig för stor eller för liten. Med sin energiska närvaro är Lina en stark förebild för sina aktiva – både på och utanför gymnastikgolvet.”

 

Tobias Mattsson, Högadals IS: ”Med ett enormt driv och stort engagemang skapar Tobbe möjligheter för alla i Högadal att spela fotboll. Han är det nav som alla föreningar behöver och har en förmåga att få saker att hända. Tobbe är en föreningsmänniska ut i fingerspetsarna – med ett stort hjärta som har plats för alla oavsett bakgrund och förmåga!”

Delegationen består av presidierna i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och i kommunstyrelsens trygghet, kultur, fritid och folkhälsoutskott.

Stipendiet kommer att delas ut vid en träff i Rådhuset tisdagen den 12 december.

 

Bild och text från Karlshamns kommuns hemsida.

Karlshamns kommuns hemsida

Styrelsen 23-24
2023-11-28 14:45
 
Löpträning
2023-01-22 08:00

VAD ÄR LÖPTRÄNING?

 

- Löpning för alla där vi anpassar tempo och sträcka efter er deltagare. Vi varvar intervaller med rena löprundor, teknik och ibland lite styrka. Vi vill att klivet ut i löparspåret ska bli enklare genom att vi gör det tillsammans!

 

BEHÖVER JAG VARA MEDLEM?

 

- Nej, det går jättebra att betala engångsavgift. Swisha 40 kr på plats (123 667 97 55). Är du medlem visar du upp ditt medlemskort i Sportadmins medlemsapp.

 

NÄR ÄR DET?

 

- Det är olika dagar och tider och platser. Följ oss på Instagram @asarumsgymnasternas och/eller på Facebook Asarumsgymnasterna - Mörrums Gymmix. Där kommer information några dagar innan det blir en löpträning med Håkan och Matilda.

 

VÄLKOMMEN ATT DELTA! 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Följ oss på instagram @asarumsgymnasternas
Vi samverkar med: