Vill du bli ledare? Tryck för att läsa mer!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ASARUMSGYMNASTERNA
- Tillsammans har vi roligt!
Redskap fortsättning
OBS! FORTSÄTTNINGSGRUPPERNA KAN INTE BOKAS AV FÖRÄLDER.

Volten
Detta är en fortsättningsgrupp för gymnaster som tidigare gått i Redskap. Det utförs mer avancerade övningar varpå det krävs rätt förkunskaper. Ledarna flyttar upp barnen från tidigare grupper efterhand som förkunskaperna finns. Gruppen har ett maxantal, vilket gör att alla inte kan flyttas upp på en gång, utan ledarna flyttar upp barnen efterhand som platser blir lediga.
Passet börjar med uppvärmning av olika slag, sen är det dags att ge sig på de svårare övningarna som handvolt, flickis osv. På trampetten avancerar vi också och börjar med just volter. Detta pass varar lite längre då vi använder oss av airtrack. Inom Volten avancerar man sedan till nivå 1 och nivå 2!
OBS! Detta är en fortsättningsgrupp som barnen flyttas upp till efterhand, då stor förkunskap krävs.
- Som förälder kan du därför inte själv anmäla barnet till denna grupp vid terminstart.Redskap Avancerad
Detta är en fortsättningsgrupp efter Volten, Volten 1 och Volten 2 som avancerar vidare inom gymnastiken. Utöver bl.a. trampett, volter och tumbling utövar Redskap Avancerad fristående.
I december 2022 deltog de i sin allra första tävling! Då föreningen inte tävlat inom Truppgymnastik sedan början på 2000-talet sa vi självklart ja till att låta våra engagerade gymnaster tygla sina tävlingsnerver och ge sig ut. Året efter tillkom en ny deltagare som kommer fortsätta stötta gruppen i framtida tävlingar - Pandan Puh!
Följ gärna Redskap Avancerad på instagram för att följa med på deras träningspass, tävlingar och andra upptåg! @asarumsgymnasterna.avancerad
OBS! Detta är en fortsättningsgrupp som barnen flyttas upp till efterhand, då stor förkunskap krävs.
- Som förälder kan du därför inte själv anmäla barnet till denna grupp vid terminstart.


- - - - - - - - - - - - - - - -
Kuriosa:
1954-2007 höll flickorna igång Truppgymnastiken och några av våra gymnaster tog över 50 truppmärken!
1996-1997 tävlade gymnaster från föreningen inom Aerobics.
 
Följ oss på instagram @asarumsgymnasternas
Vi samverkar med: